Kus se vihm on?

Niin, missä se sade on? Neljä päivää, eikä yhtään sadetta, onpas kummallista.

Tänään pyrin suorittamaan vk-harjoittelua. Eli 20+40min, keskitehona n. 350W. Kyseistä aluetta ei olekaan tullut vielä paljon rassattua, ja se näkyi. Puh, tuskaa, joka ei johtanut mihinkään. Eli: ensimmäisen 20min avg. pwr oli se 350W, mutta toisen osuuden vastaava jäi siitä huomattavasti. Numeroitahan ne vain ovat, mutta kyllä tunnekin kertoi ettei mihinkään päässyt.

Se ei toisaalta ole treeneissä mitään uutta, harvoin saan puristettua kaikkea irti, en juuri koskaan, jos oikein anaalisiksi aletaan. Ja aletaanhan me.

Kamrat Lebedev hoiti lämmittelyn kanssani, ajoi omaan lenkkiään, kun koin henkistä kuolemaan 20+40min ajan, ja liittyi lopulta seuraani. Jatkoimme, kunnes Aachenissa kuulin vierestäni valitettavan tutun lausahduksen: " Polv on butsis". Suomennos kuulunee suurinpiirtein: Polvi on päin p******ä. Taas.

Darn, kaikilla tuntuu olevan ongelmia. Ei kulje henki, ei toimi polvi. Voiko tästä kaikesta syyttää Hollantia, Espanjassa kun ei tuntunut ongelmia olevan kenelläkään. Tai sitten pehmeät pojat eivät kestä, ken tietää.

Noh, lyhintä tietä kotiin, ja vitonen täyteen, Lepsin tarkoituksena oli ajaa enemmän, mutta turha härnätä kohtaloa, kai? Koko lenkin ap 220 ja np 255. Asiallista, kehdattiin puskea vielä vetojen jälkeenkin, ja se kannatti. Ilman sitä Lepsin polvi saattaisi olla parempi, tai sitten ei.

Ah, renkaita puhkesi jälleen, kolme kertaa. Ensimmäinen tapahtui yöllä, toinen kahden tunnin jälkeen ja kolmas kolmen ja puolen tunnin jälkeen. Kolmannen jälkeen kiekko lensi kaaressa viereiselle, piikkilangalla rajatulle pellolle. Johtuen puhkeamisten vajuvasta luonteesta, sain kuulla niiden johtuvan lepotauon kaipuusta. Jep, you got that right.

Lenkin jälkeen kauppaan, jossa olemme jo niin kuuluja, että kieli vaihtuu sujuvasti englantiin, kun saavumme kassalle. Tätäkö on kuuluisuus, ei hetken rauhaa, kaikki tuntevat ja kassaneidit hymyilevät, toivottavat hyvää illanjatkoa. Kas kun ei puhelinnumeroa tarjottu samantien, niin, ja nimmaria rintaan!

Kovaa spekulointia on käyty myös Porin türastuneen* rallin (kuten virolaiset tuntuvat sitä kutsuvan) tulevasta voittajasta. Tuomas Turunen on ollut vedonlyöjien suosikki, tuntuvat nimittäin tuntevan nimen. Älkää kysykö miksi, minä en ainakaan ole sanonut mitään.

Kuulin myös, että Lotta avaa kilpailukautensa huomenna uudestaan. Puh, on siinä sisua ja uskallusta, kuten pitääkin. Ei olla heti lentämässä kotiin, kun vähän sattuu, kuten esimerkiksi, no...minä. Onnea ja kovaa iskua!

Kenties nyt on aika käynnistää Kalevmobiili ja suunnata takaisin kodin koleuteen. Illan elokuvakin alkaa, tai alkoihan tuo jo. Pah.

Levylautasesta on tullut muutamia kyselyjä. Ketä kiinnostaa.
No, tällä viikolla auton soittimessa pyörinyt Liekin Kalliot leikkaa,
CMX:n der Winterkönig, jonka mukaan muuten määrittelen ajomatkan pituudet, Belgiaan kestää noin 1.75 Winterkönigiä, vaikkakin jos kesto ylittää yhden, vaihdan normaalisti cd:tä, sekä koneelta Maj Karman Ukkonen, courtesy of A.T.

Nyt menen, ei jaksa enää.


* Türastunud = p*******ä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sellaisia me kassaneidit olemme, aina hymyilemässä hyvännäköisille turisteille.
Onko sielläkin havaittavissa tule luokseni - hymyjä?

Unknown kirjoitti...

Tiedoksi vaan täältä Porin kunnailta, että yleisen säätiedon perusteella voittajasuosikki on eräs suomalainen päävalmentaja, joka puheidensa mukaan pitää hankalista olosuhtaista sekä alati pitenevistä kisamatkoista.

Tule ja aita Jassil vóita!

Anonyymi kirjoitti...

mit v*tt** ? Mulla meni nyt ihan ohi toi kerroinveikkailu Poria koskien :D ? Ehkä kyse oli siis Lattomeri-ajosta jonka eestinnys? meni myös ohi :D .

Täytyy kertoa että otin kilpailusta henkisen yliotteen ajamalla eilen ensimmäisen yli 100 km:n lenkin sitten kesäkuun :D . Saatoin sitten jäädä tänään kotiin pitämään sadetta :D

Anonyymi kirjoitti...

Eheheh, sain hyvän tekstiviestin kisa-aamuna myös oharit tehneeltä seurakaveriltani koskien suomalaisen päävalmentajan olosuhdemieltymyksiä :D .

Ehkä toi veikkailu Lattomeri-ajon voittajasta kertoi lähinnä siitä että olen päässyt Eddy Edwards-tasolle :D

Tuomas

Minna Uu kirjoitti...

Tässä on ihan selkeesti alettava lukea viroa, jotta pysyy kärryillä:). No, suunnitelmissa se oli joka tapauksessa...