Sadetta, vihdoinkin.

Kuulostaa oudolta, mutta totta se on. Toivoin sadetta, sopivassa määrin, tosin.
Auttaa nimittäin hengitystä huomattavasti, kun iso osa pienhiukkasista katoaa häiritsemästä palamisprosessin mahdollistavan kaasun kulkua keuhkoihin. Ei yskitä (juurikaan), eikä ahdista (paljoa). Pieniä iloja pyöräilijälle.

Strategiset arvot; 5h ja ap 220, np 240. Suoritettu lähinnä yksin, ainoa lähimainkaan harjoittelukykyinen nimittäin päätti kääntyä kotiin reilun tunnin jälkeen. Sitten saattoi lisätä vauhtia ja uhmata yksin Belgian loputonta vastatuulta. Vauhdin murhaa.

Muutama sana joukkueesta, siitä kun ei ilmeisesti ole juurikaan kenelläkään mitään tietoa.
Ajajia meillä on yhdeksän, kuusi Virosta, kaksi Puolasta ja yksi Savosta. Henkilökunta on puolalaista, ja kielitaito samaten.

Kalev Sport on continental-tason ammattilaisjoukkue, eli niin sanottua kolmosdivaria. Ei kuulosta kauhean hyvältä, vai? No, tällä mennään, kisoja kyllä riittää, kuten myös haastettakin.

Nettiä on tullut käytettyä läheisessä kapakassa suhteellisen usein, pääsee sisälle istumaan jne. Mutta yksi epämukava puoli tässä maassa on, toistaiseksi. Pubissa tupakoiminen on nimittäin sallittua, kaikkialla, eli epämukavuusfaktori nousee aika korkeaksi. Tämä muuttuu kuuleman mukaan kesällä, mutta se nyt ei tietenkään minua auta. Istun siis autossa, varsinkin kun hengitys on jo muutenkin tuhoutunut.

Arkirutiineihin ei juurikaan ihmeellisyyksiä kuulu, harjoittelu ja netissä ravaaminen lienevät ne yleisimmät. Kaupassakäynti tietty, pitäähän sitä välillä (joka päivä) jotain hyvääkin saada.

Lepsin kanssa teimme kaupassa muuten eilen murskaavan havainnon: viinihyllyllä eräs viini oli myyty loppuun, halvin kaikista. Tästä teimme sen päätelmän, että kaupungissa täytyy olla latvialaisia, tai muutenkin yleisesti ottaen baltialaisia. Ja onhan niitä: Rietumu Banka majailee aivan naapurissa, halpa viini siis maistuu. 2eur/plo. Pahaa kuulemma on.

Tarkkasilmäisimmät lienevät tiedostaneet, että teen aivan koko ajan kaiken Lepsin kanssa. Skandaalinhakuisimmille täytyy tuottaa pettymys samantien, ja todeta että ei, me emme nuku samassa sängyssä tai muutenkaan suunnittele tulevaisuutta yhdessä. Tilanne vain nyt on sellainen, että suurin osa porukasta on poissa, joten kämppäkaverinani on ainoastaan Leps. Kotiin menivät, petturit.

Lähen magamaan. Moro.

Ei kommentteja: