Italia

No, Italian vauraampi osa on ottanut syleilyynsä hyisestä pohjolasta saapuneen, toistaiseksi sekavanoloisen, mutta niin määrätietoisen pyöräilijäjoukon. Kulttuurit kohtaavat ja alkavat sulautua, rinnat täynnä toivoa, odotusta tulevasta.

Pohjois-Italiaa voi tähän aikaan vuodesta luonnehtia suhteellisen talviseksi, lumipälviä näkyi vielä viikko sitten, kuin piirittäjiltä viimeiseen asti puolustautuvia kaupunkivaltioita. Yöllä pakkasta, päivällä 5 - 9 lämpöastetta, joka onkin riittänyt käynnistämään leirin leirin sisälle, suuren paon kylmyydestä. Leirille 2.0 siirrytään tulevan viikon keskiviikkona, ja paikka lienee Reggio di Calabria.

Lisäksi, vaikka edellisen postauksen kommenteissa toisin väitin, minulla on myös tietoa ulkopyöräilyllisiksi käsitettävistä asioista. Joukkueelle on tulossa uusi tukija, joka voi hyvinkin ottaa jopa päätukijan paikan. Kunnioitettava saavutus tänä taloudellisen, ja yleisenkin, depression ja tylsämielisyyden muovaamana aikana.

Joukkueen organisaatio on isoilta osin muuttunut viime kaudesta, puolet ajajista sekä koko operatiivinen henkilökunta on uudistunut, samoin kuin joukkueen sisäinen toiminta keskivertoisissa urheilullisissa teemoissa. Ripaus italialaista stokastisuutta, traditionaalista koodistoa, uskomuksia ja karismaattista johtajuutta, joista kaikki on legitimoitu vahvalla taustalla. Tämän ohjeen on historiallisesti todettu tuottavan tuloksia. Ovatko ne sitten keskivertaisia vai keskivertoa parempia, tulee selviämään aikanaan.

Harjoittelu ei sinällään poikkea merkittävästi jo tutuksi tulleesta, tosin on todettava että italialainen kvantifiointi vaikuttaa tukeutuvan hyvinkin vahvasti keskinopeuksien tarkkailuun, mikä ei sinällään välttämättä tuota kaikkein hmmm... eksakteinta tulosta. Vaan eipä sillä toisaalta taida täällä tradition valtakunnassa olla merkitystä. Numerot, kun tarpeeksi isoja ovat, niin ovat myös machoja. Ja sehän se on tässä valtakunnassa asiaa. Kuten f...

Wattimiehille tiedoksi, että SRM on otettu SRAMin keskiön vaihtamiseen liittyvien ongelmien vuoksi käyttöön vasta muutama päivä sitten, joten dataa on vielä tässä vaiheessa suhteellisen heikosti käytössä. Homma kuitenkin vaikuttaa luistavan paremmin kuin viime vuonna tähän kyseiseen päivämäärään mennessä, vaikka eihän se mitään takaa.

1 kommentti:

Timo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.