Italia II - Talvi

Otsake kertonee kaiken tarpeellisen.

Joukkueemme on nyt, uuden päätukijan myötä, kastettu uudelleen Meridiana - Kalev Chocolate - Kuota: ksi. Aikamoinen nimihirviö. Uudelleen uudistettuja ajoasuja sekä muita keskeneräisiä faktoja joukkueestamme tarjoaa Viron pyöräilyliitto.

Lisäksi joukkueemme koko kasvaa peräti seitsemällä uudella ajajalla, joista kaksi tulee Virosta ja loput viisi Italiasta. Kilpailuja kierretään siis jopa kahdella eri joukkueella, sillä kutsujen määräkin on lisääntynyt huomattavasti, jälleen kerran uuden sponsorin myötä.

Oma kilpailukauteni auennee 21.2 Coppa san Geo:lla. Se ajetaan jossain päin saapasmaata. Missä, sitä en tiedä.

Harjoittelua on, otsikon mukaisesti, viime päivinä haitannut n. 15 sentin lumikerros, joka satoi maanantaina aamupäivän aikana. Se tarkoitti kahta päivää trainerin päällä, kaksi kertaa päivässä, sillä pitkiä sessioita ei pää kestä. Eipä tosin kestä lyhyitäkään.

Etelä-italian-leirille siirtyminen on viivästynyt kahdesta perin mielenkiintoisesta syystä; pienen huoltoautomme avain on kadonnut sekä takalasi lyöty rikki. Mitään ei ole viety tai kadonnut, avaimia lukuunottamatta, joskaan näillä tapahtumilla tuskin on mitään muuta yhteyttä kuin jonkinasteinen karman epätasapaino. Uutta avainta odotellessa. Ja takalasia.

Ei kommentteja: